Virkelige mennesker - virkelige resultater!
Motivation til Vægttab

Julie M. tabte 15,5 kg på 1 måned!*

Før min graviditet var det aldrig et problem for mig, hvad jeg spiste og drak. Men da jeg fik mine to små, halvandet år fra hinanden, bemærkede jeg, at den vægt, jeg havde taget på i løbet af graviditeterne ikke gik af igen. Jeg er selvfølgelig klar over, at det at blive gravid, især to gange på kort tid, ville efterlade mig med noget ekstra vægt. Det er trods alt en af ​​fordelene ved at være gravid, at du kan stoppe dig med, hvad du føler trang til på det tidspunkt.

Men jeg havde forventet, at jeg efter et kort stykke tid ville begynde at tabe mig igen og komme til at se ud, som jeg gjorde før, eller i hvert fald tæt på. Jeg blev frustreret, da jeg opdagede, at jeg ikke bare beholdt vægten, men at jeg tog også på efter graviditeten.

Jeg begyndte at passe på, hvad jeg spiste, noget jeg aldrig havde gjort før. Efter jeg havde skåret alle mine favorit spiser væk, opdagede jeg, at jeg stadig var overvægtig. Vægten synes fast besluttet på at vedblive at være en del af mig for altid.

Det var indtil jeg prøvede Nutres. Da jeg først prøvede det,  følte jeg, at jeg havde mere energi, som om jeg havde fået et løft, som jeg ikke havde haft før. Jeg sammenligner det med at se tingene igennem et tyndt lag i første omgang, og derefter få dette lag fjernet. Jeg begyndte at føle mig mere motiveret til at starte med at motionere, og jeg følte mig virkelig godt tilpas all-around. Jeg bemærkede også at jeg tabte mig og kunne passe tøj, jeg ikke kunne før. Jeg vedblev med at tage Nutres, og det gav mig virkeligt, hvad jeg havde brug for. Det er et fantastisk produkt og det vil hjælpe dig med at tabe i vægt. Jeg anbefaler det på det varmeste.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

1604 ud af 2824 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Slanketabletter

Jacqueline tabte 17 ​​kilo på 5 uger!*

Syntes du ikke, at det er lidt pudsigt, at du ikke rigtig tænker over hvad du indtager, når du spiser alt for meget, men så snart du bliver præsenteret for en slankepille, så er du pludselig bekymret for, hvad den er lavet af?

Jeg behøvede lidt hjælp til at omlægge noget vægt, men tanken om masser af kemiske stoffer gjorde mig skræmt for mange af de tilgængelige slankepiler. Jeg fandt dog Nutres.

Ikke bare indeholder det naturlige ingredienser, men faktisk også nogen som jeg havde hørt om før, f.eks. Guarana og Ginseng. Udover dem er der grøn te og granatæble, og jeg ved, at dem er der ihvertfald ikke noget galt med.

Min interesse fangede også, at Nutres indeholder noget kaldet resveratol, hvilken åbenbart har en vis mængde anti-oxidant kvaliteter. Hvis jeg skulle ændre mine spisevaner og gå efter en sund krop, tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne overveje alle aspekter.

Jeg tjekkede indholdet hos min læge bare for at være sikker, og selvom han stadig foretrak, at jeg forsøgte at tabe vægt uden ekstra midler, så havde han absolut intet at indvende mod at tage Nutres. Og se mig nu!*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

752 ud af 1262 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Slanketabletter

Jennifer tabte 44 kilo på 3 måneder!*

Jeg vil nu fortælle dig, hvad der skete med mig, og hvorfor jeg gik med til at skrive dette udsagn. Jeg har kæmpet med fedtet i det, som føltes som næsten hele mit liv, men faktisk så var det slet ikke så slemt, da jeg var yngre. Jeg kunne forbrænde den jævnlige chokolade- eller cremebolle med et par aftener ude på dansegulvet med mine veninder. Der er intet som at røre sig et par timer på dansegulvet, når kalorierne skal hægtes af! Desværre så kommer livet ofte i vejen for kontrollen over båndet om livet. Jeg mistede kontrollen, da jeg fødte mit første barn.

Som de fleste andre mødre, havde jeg ikke særlig meget tid til at passe på mig selv. Passe min gamle far og mine børn optog al min tid. Enhver mor som læser dette ved hvad jeg mener. Man har tendens til bare at efterlade sig selv, og jeg lover dig, at hver gang jeg åbnede klædeskabet, kunne jeg høre mit tøj jamre.

For at gøre en lang og trist historie kort: Jeg prøvede alle slankekurene. Jeg løb, svømmede, dansede, men jeg fik ikke de resultater jeg ønskede mig. Misforstå mig ikke her; motionen hjalp og det gjorde bestemt, at jeg fik det bedre, men du når et punkt, hvor fordelene virker forsvindende. Så jeg søgte lidt mere hjælp og fandt Nutres. Mixet af forskellige ingredienser forbrænder fedtet i forskellige stimer, så det virker hele tiden. De naturlige ingredienser gør det totalt sikkert, og den måde kiloerne ryger af på, motiverer dig til at kæmpe videre. Det har virket fantastisk for mig, og jeg vil anbefale det til alle.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

576 ud af 1028 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Slank og Sund

Matthew C. tabte 27,5 kg på 9 uger!*

Alle i min familie har altid været store. Min mor var overvægtig, min far var overvægtig og begge mine brødre var fede fra en tidlig alder! Du kan sige, det er en dårlig undskyldning, men kendsgerningen er at jeg aldrig lærte, hvad jeg burde spise. Min kost var virkelig dårlig.

Jeg har prøvet et par slankekure før. Jeg har prøvet de fleste af de modeluner folk gik med på, og jeg har prøvet et par slankepiller, men ingen af ​​dem virkede for mig.

Jeg troede ikke, at jeg nogensinde ville tabe mig. Faktisk sagde min læge, at jeg ville få problemer med mine knæ, fordi jeg var for fed at slæbe rundt på. Da jeg hørte om Nutres, syntes jeg helt ærligt, det lød lidt uldent.

Men det er ikke andet end vrøvl ! Jeg tog Nutres og jeg følte det, som om nogen skruede op for strømmen. Jeg begyndte at tabe i vægt og fik mere energi, specielt om morgenen hvor jeg normalt er langsom. Jeg begyndte at gå flere ture med vores hunde og holdt mig fra søde sager. I løbet af nogle få måneder var jeg en ny mand, som du kan se på billedet. Hold fast ved Nutres ; det er, hvad jeg har at sige.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

580 ud af 1047 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Slanketabletter

Patricia tabte 16 kilo på 6 uger!*

Mit navn er Patricia, og jeg er 24 år gammel. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg aldrig rigtig været bekymret over at være overvægtig. Jeg var generelt lykkelig og havde et godt liv med en kærlig famile og masser af venner. Dagen der ændrede min holdning til min overvægt, var da jeg tilfældigvis overhørte nogle kollegaer snakke, og jeg blev forfærdet over at finde ud af, at jeg blev kaldt Fede Patty, og jeg ikke var blevet inviteret til forskellige arrangementer udelukkende på grund af mit udseende.

Jeg var ikke klar over, at folk ikke ville se mig på grund af mit udseende. Jeg var glad for min mad, og jeg vidste, at jeg havde brug for hjælp. Jeg læste om Nutres, og jeg fandt ud af, at det var lavet af udelukkende naturlige ingredienser. Det var nok til, at jeg var klar på at give det et forsøg. Jeg var meget nysgerrig efter at finde ud af om en pille lavet af guarana, ginseng mm. virkelig ville hjælpe.

Se på mig nu. Jeg har det fantastisk og syntes da også, at jeg ser ret godt ud. Jeg fortalte pigerne fra arbejdet, at dét de havde sagt havde motiveret mig til at tabe mig, og jeg takkede dem. Selvom jeg var ked af det dengang, så er jeg taknemmelig over at det inspirerede mig til at blive tynd vha. Nutres, og jeg ved nu at, at jeg ikke kommer til at ødelægge selskabets stil, når vi er i byen.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

474 ud af 839 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Slanketabletter

Judy, 51 år, tabte 30 kilo på 2,5 måned!*

Mit navn er Judy, og hele mit liv er jeg blevet kaldt "Fede". I skolen ville ingen være ven med mig, jeg var dårlig til sport og var heller ikke ligefrem den bedste elev i klassen. Jeg følte mig virkelig som en fortabt sjæl. Da jeg blev voksen besluttede jeg mig for at gøre noget ved al det fedt, jeg slæbte rundt på, så jeg begynde at spise slankepiller, men de var ubrugelige. Jeg tabte vel et kilo eller to, men ingen troede på det, da jeg stadig var så fed. Jeg prøvede så at motionere, men det nyttede heller ikke meget.

En ven, som havde tabt en snes kilo, foreslog, at jeg prøvede Nutres, eftersom dette er et hundrede procent naturligt produkt, og hun havde fået det anbefalet af sin læge. Jeg havde jo intet at tabe, så jeg købte noget af det. Jeg siger jer, disse små piller gjorde virkelig en forskel for mig. Jeg så bare kiloene forsvinde. Jeg kunne ikke tro det; endelig havde jeg fundet en pille til vægttab, som faktisk virkede for mig. Jeg læste mig til at Nutres er blevet videnskabeligt testet, og at alle ni ingredienser er naturlige. Og bedst af alt: Jeg har endelig tabt det uhåndterlige fedt.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

476 ud af 858 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Mave Vægttab

Susan A. tabte 10,5 kg på 2 uger!*

Min mand og jeg mødtes meget tidligt på universitetet, og vi har ikke været fra hinanden siden. Da jeg nåede mine sene 20'ere og begyndelsen af ​​30'erne, begyndte jeg at tage på i vægt, som jeg formoder er normalt for en kvinde, der bliver ældre. Det var ubelejligt og frustrerende, fordi jeg var nødt til at få noget af mit tøj syet om for at passe rundt om taljen, men jeg var ikke så bekymret over den vægt, jeg havde taget på.

Jeg følte mig dog ganske bevidst om min vægt en nat, og en eller anden grund, mens vi lå i sengen, spurgte jeg min mand, om han syntes, at jeg stadig så lige så veltrimmet ud, som da vi mødtes. Hvad jeg var ude efter, var tydeligvis en bekræftelse. Men da han tøvede, trak jeg mig tilbage;  min mand ville normalt bide sin arm af for at give mig nogle venlige ord. Først troede jeg, at han tog gas på mig, men jeg kunne se, at han valgte sine ord! Jeg havde fået nok.

Det var der, jeg vidste, at jeg ønskede at ændre den måde, jeg så ud på. Jeg stødte på en annonce for Nutres, mens jeg var online en dag og besluttede at se på det, fordi jeg ikke havde noget at miste. Da jeg kiggede på de ingredienser, det indeholdt, lød det helt i top, jeg vidste allerede at grøn te kan hjælpe en person med at føle sig bedre tilpas og desuden var fyldt med antioxidanter.

Jeg tog Nutres og lige fra starten var det fantastisk. Jeg følte mig mindre sulten og mere mæt og jeg behøvede ikke konstant at hvile mig imellem aktiviteter, som jeg havde gjort før. Jeg havde tabt en hel del vægt, og jeg følte mig, som jeg havde følt mig for år tilbage. Jeg er meget tilfreds med resultatet og det er en af de bedste følelser at modtage komplimenter fra venner og naboer – men specielt fra min mand !*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

434 ud af 794 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Slanketabletter

Maria, 27 år, tabte 24 kilo på bare 9 uger!*

Mit bryllup var umenneskeligt dyrt, så jeg tænkte virkelig 'hnmmm' og 'aaarh' med henblik på om jeg havde råd til Nutres. Mine venner talte meget varmt for det. De var overbeviste om, at det kunne hjælpe mig med at smide de ekstra kilo, før jeg skulle gå op ad kirkegulvet.

Det var ikke svært for mig at tro på, at det ville virke. Min vægt havde gået op og ned i årevis, og jeg var næsten altid på en eller anden kur. Jeg tror, at jeg havde læst om alle tilgængelige slankeprodukter, og jeg havde bestemt prøvet en hel del af dem. Da jeg læste, hvad Nutres indeholdte var flere af ingredienserne allerede velkendte for mig.

Nutres virkede dog til at være fyldt med alle de bedste produkter til vægttab, så måske ville mine håndøre her blive brugt til noget, som faktisk virkede som lovet.

Med brylluppet lige om hjørnet sprang jeg ud i det, og det er jeg glad for, at jeg gjorde. I stedet for at bekymre mig om kjolen skulle syes ud, skulle den faktisk syes ind. Hvis jeg selv skal sige det, så så jeg fantastisk ud på min bryllupsdag – takket være Nutres.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

280 ud af 510 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Slanketabletter

Geraldine, 47 år, tabte 31 kilo på 2 måneder!*

Dét at være overvægtig har altid generet mig. Jeg har prøvet mange forskellige slankekure og slankepiller, men uden meget success. Mit problem er, at jeg er for glad for mad. I bar desperation, og da de normale produkter til vægttab ikke hjalp mig så meget, valgte jeg at kigge efter noget andet.

Valget faldt på et naturligt produkt, da jeg opdagede Nutres. Det er et videnskabeligt udarbejdet produkt med ni hovedingredienser, som endda inkluderer de dejllige anti-oxidanter. Dem havde jeg hørt om, som værende gode til vægttab, så jeg prøvede det selv, for at se om jeg måske denne gang kunne tabe nogle kilo – Og det gjorde jeg!

Jeg siger bare "tak Nutres." Det er første gang, jeg har kunne se en forbedring af mig selv. Jeg har det bedre, har mere energi og jeg er endelig i stand til at gå i moderne tøj. Jeg føler mig ikke længere som en original klump. Pga. mit vægttab er jeg blevet stolt af mig selv; det er kommet så langt, at jeg faktisk er begyndt at holde øje med, hvad jeg spiser. Nuvovyn har virkelig ændret mig og mit syn på selve livet.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

325 ud af 619 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Kalorier Vægttab

Mary S. tabte 25,5 kg på 6 uger!*

Jeg har altid været lidt stor.. Jeg var større end de andre piger i min klasse. Fordi jeg var større trøstespiste jeg, hvilket blot førte til, at jeg tog endnu mere på i vægt, hvilket igen førte til mere trøste-spisning, for at føle mig bedre tilpas. Jeg følte mig stor og oppustet, men jeg fortsatte alligevel med at spise. Jeg kunne snuppe en pose chips for at føle mig bedre tilpas, men det varede kun et øjeblik. Jeg har ikke lyst til at pive – men det er hårdt.

Jeg prøvede adskellige diæter ;  jeg har prøvet Trimspa, Atkins diæten og selv den helt forfærdelige juice diæt, som fik mig til at løbe på toilettet, mere end jeg bryder mig om at huske. Hver gang, når jeg havde tabt i vægt, tog jeg det på igen, nogle gange kunne jeg tabe 5 kilo for så blot at tage 6 kilo på bagefter, det var ved at drive mig til vanvid.

Ærligt talt vil jeg bare gerne shoppe medium eller small, jeg har altid syntes, at tøjet for de større kvinder aldrig var lige så farverigt, især når det handler om sommertøj. Jeg havde endelig fået nok, og jeg besluttede, at hvis intet virkede, kunne jeg blive nødt til at blive opereret for at få min mavesæk gjort mindre. Før jeg gjorde det, sagde jeg ”pyt”, lad mig give Nutres et forsøg.

Og hvor er jeg glad for, jeg gjorde det! Takket være Nutres tabte jeg mig i vægt og havde mere energi, og forskellen fra alle de tidligere produkter var at vægten holdt. Selv efter jeg nåede min nuværende vægt, bliver jeg stadig ved med at tage Nutres, fordi det også holder mig i godt humør. Nu, når jeg handler, kan jeg kigge efter det tøj, som jeg kan lide, jeg kan endelig passe en mindre størrelse. Nutres fik mig til at føle mindre appetit. Jeg har bemærket, at. jeg har en god selvfølelse igen. Jeg synes, ​​jeg ser fantastisk ud!*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

190 ud af 392 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?

Kate T. tabte 10,5 kg på 1 måned!*

Jeg har prøvet stort set enhver slankepille, der har været på markedet med varierende resultater. Nutres er dog det første supplement, der kombinerer alle de fordele, jeg har brug for, i en. Jeg føler mig mindre sulten, jeg kan føle mit stofskifte arbejder bedre, og jeg er fuld af energi! Nutres kombinerer alle fordelene i en, hvilket betyder at jeg kun behøver at tage det i stedet for alle mulige forskellige andre piller.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

217 ud af 452 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Slanketabletter

Emma, 24 år, tabte 28 kilo på 2 måneder!*

Jeg var for genert til at iføre mig en badedragt, men samtidig lægtes jeg efter at tage en bikini på. Jeg besluttede at gøre noget konstruktivt ved fedtproblemet før jeg blev ældre. Jeg foretrækker altid naturlige produkter, så min læge anbefalede mig at bruge Nutres, da det er et naturligt slankeprodukt, samt det er videnskabeligt anerkendt, at det hjælper folk til at tabe overflødig vægt.

Jeg var temmelig skeptisk, da jeg læste ingredientslisten.

Jeg føler mig som en anden person nu, og jeg kan konkurrede med mine venner når som helst i at gå i smart tøj. Jeg bliver inviteret på middag langt oftere nu og kan føre et aktivt socialt liv. Alt dette er sket ved at bruge Nutres, som ikke bare gav mig energi, men også motiverede mig til at forbrænde alt det fedt, så jeg nu er blevet et meget taknemmeligt menneske.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

232 ud af 486 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?

Anne R. tabte 13 kilo på 1 måned!*

Da jeg og min mand tog på ferie, kunne jeg overhovedet ikke lide, hvordan jeg så ud i en badedragt. Nutres så meget lovede ud, og det var anbefalet af en læge. Jeg bestemte at jeg var tosset, hvis jeg ikke prøvede det! Efter jeg så den virkning, det havde på mig, så bruger jeg det stadig hver dag, p.g.a. hvad det har gjort for mig. Mange tak ! Se vedhæftede billeder.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

142 ud af 321 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Slanketabletter

Michael J. tabte 21 kg på 1,5 måned!*

Jeg var veltrimmet, da jeg var teenager. Men som jeg blev ældre, fokuserede jeg mere på min karriere, end på hvordan jeg så ud. Jeg sad på kontoret og i stedet for at løbe ud efter noget sundt mad, gik jeg hellere bare rundt om hjørnet og fik en kebab eller nogle pomme fritter og så tilbage på arbejdet.

Jeg lærte, at hvis du ikke motionerer og bare sidder ved dit skrivebord hele dagen, så tager du en hel del på i vægt. Problemet var at jeg ikke opdagede det i begyndelsen, hvis man ser på sig selv hver dag, opdager man ikke den gradvise vægtøgning. Efter et stykke tid holdt jeg op med at bruge bælte, men jeg var stadig ikke opmærksom på den kendsgerning, at jeg var ved at blive fed. Da jeg endelig havde brug for mine kjole-og-hvidt bukser til en fin galla, opdagede jeg endelig, hvor fed jeg var blevet.

Mine gallabukser passede slet ikke. Jeg lå på sengen og holdt vejret. Intet virkede. Jeg følte mig lammet, fordi jeg vidste, at de bukser bare ikke kom på i dag. Det var der, jeg indså, at noget måtte ændres og at jeg var nødt til at tabe mig.

En af mine kammerater fortalte mig om Nutres og hvordan det var anderledes end Cyclotrim eller Slim Bomb.

Min erfaring med Nutres har været positiv. Nutres er blevet uundværlig for min livsstil, da det ikke har nogen bivirkninger (helt naturligt, ingen hovedpine, intet i den dur), og efter jeg havde taget dette naturlige produkt i et stykke tid, vidste jeg allerede, at det virkede.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

151 ud af 341 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Slanketabletter

Mark tabte 25 kilo på 2 måneder!*

Hej, mit navn er Mark, og som du kan se på det første billede, er jeg en ret glad sofakartoffel. Jeg nød at spise og drikke lige hvad jeg havde lyst til. Beklageligvis tænke jeg ikke meget over konsekvenserne. Jeg følte mig næsten hele tiden oppustet, i dårlig form og syg. Det var nogle problemer, jeg ikke rigtig ville erkende. Jeg udskød det indtil virkeligheden slog mig lige i ansigtet.

Virkeligheden slog mig i form af, at mine venner blev kærester med nogle flotte piger, mens jeg altid blev efterladt tilbage. Jeg besluttede mig for at gøre noget ved det.

Med frygt i øjnene tænkte jeg på udmagringskure og anstrengende timer i fitnesscenteret. Det kunne jeg faktisk ikke gå gennem, så jeg endte med at søge tilflugt med noget, som jeg aldrig havde forestillet mig, at jeg skulle indtage – slankepiller!

Efter at have undersøgt markedet lidt, fandt jeg Nutres. Halvdelen af indholdet havde jeg hørt om, og de virkede temmelig eksotiske. Anmeldelserne var gode, og det fremstod medicinsk fornuftigt. Jeg havde ingen idé, om de ville hjælpe mig eller ej, men jeg valgte at tage dem, og behøver jeg sige mere?*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

154 ud af 351 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?

Gary C. tabte 24 kg på 3 måneder!*

At holde op med at ryge var en af ​​de sværeste ting, jeg nogensinde har gjort i mit liv. Jeg er ganske forbløffet over, at jeg ikke en eneste gang gik tilbage og tog en cigaret. Men i stedet for mine smøger, opdagede jeg, at jeg konstant spiste småkager, kiks, alt hvad der var indenfor rækkevidde, for at  dysse mig  ned. Det varede ikke længe før jeg følte mig stor som et hus. Jeg ledte efter noget, der kunne hjælpe mig med at tæmme min sult, og jeg fandt Nutres. Det udrettede mirakler for både min appetit, som vendte tilbage til det normale, og for energiniveauet i min krop. Det føles rigtig godt!*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

133 ud af 310 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?

Katherine S. tabte 16,5 kg på 6 uger!*

Min læge havde fortalt mig, at eftersom jeg var i overgangsalderen, så ville en af bivirkningerne, for de fleste kvinder, være vægtøgning. Han sagde, at der var meget lidt - om noget - jeg kunne gøre ved det. Det er en simpel fysisk reaktion på hormonerne i din krop. Jeg kan stadig høre ham sige det. Det er dog usandsynligt, at min læge nogensinde har hørt om Nutres.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

115 ud af 275 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?

Dawn H. tabte 26 kg på 6 uger!*

Vi ryddede op på loftet en dag, da jeg faldt over kassevis af tøj. Det var alt det tøj, jeg havde lagt væk gennem årerne, fordi jeg ikke længere kunne passe det. Jeg besluttede at se realiteterne i øjnene, og jeg gik ud og købte Nutres for første gang. Jeg smed alt mit « fede tøj » væk og besluttede kun at gå i det gamle tøj !*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

164 ud af 374 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Slanketabletter

Lin, 33 år, tabte 12 kilo på 3 uger!*

Da jeg er ret lille – jeg er bare 152 cm høj – har jeg altid set mere tyk ud, end jeg egentlig er. Jeg blev træt af at gå i hængende tøj for at skjule min fede mave og tykke ben. Min læge ville ikke give mig slankepiller, eftersom jeg ikke var seriøst overvægtig.

Selvom mine venner havde anbefalet dem, ville jeg ikke bruge mange penge på piller, som ikke engang virker. Jeg måtte være sikker på, at hvis jeg købte et tilskud, så skulle det virke ligesom det lovede. Videoen på Nutres hjemmesiden var meget behjælpelig. Jeg nød virkelig at lære om de fire aspekter ved vægttab, som pillen håndterer.

Jeg vidste, at aspektet omhandlende nedtrykkelse af appetit var vigtigt for mig, fordi jeg har en meget sød tand, og det kan være svært at modstå slik, og jeg har en svaghed for chokolade.

Jeg begyndte at bruge Nutres, og jeg begyndte også at træne. Jeg er en travl mor, så jeg har ikke altid tid, men nu går jeg altid med børnene i skole, i stedet for at køre dem den korte distance.

Jeg er glad for, at mine venner anbefalede Nutres til mig, og når de ser på mig nu, så er de også glade for, at de gjorde det.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

154 ud af 362 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?
Vægttabs Kosttilskud

Steven K. tabte 19 kg på 5 uger!*

Da jeg var yngre, spillede jeg faktisk en hel del fodbold to gange om ugen og selvfølgelig træning en gang om ugen. Som vinge ville jeg være over hele banen og et par øl efter kampen eller i løbet af ugen gjorde ingen forskel. Det virkede som om mit stofskifte kunne klare alt. Min mor sagde altid, at hvis jeg nogensinde holdt op med at spille bold, så ville jeg svulme op som en ballon.

Jeg grinede af det dengang, men efter jeg havde to alvorlige ankelskader i 30'erne, holdt jeg op med at spille. Da jeg holdt op med at spille, viste det sig at min mor havde haft ret; jeg begyndte nærmest med det samme at tage på i vægt. Det er svært at holde sig fra bestemte fødevarer, når det aldrig har været nødvendigt før. Tidligere når jeg havde lyst til en ekstra portion mad, så tog jeg det bare, men nu hvor jeg ikke kan spille fodbold mere, så det ud til at de dage var ovre. Jeg gav det et forsøg, men besluttede så, at jeg var for doven.

Da så jeg en annonce for Nutres, der var anderledes end andre vægttabssupplementer på markedet, idet de lovede helt naturlige ingredienser, hvilket er vigtigt for mig, fordi jeg ikke har lyst til at rode rundt med kemiske stoffer. Efter et stykke tid var jeg begyndt at føle det som om mine bukser var for løse rundt om livet og om mine lår.*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

102 ud af 263 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?

Paige D. tabte 12 kg på 4 uger!*

Jeg er mor til to og har en vidunderlig, tilfredsstillende karriere, og begge dele holder mig travlt beskæftiget til dagligt. Nutres gør, at jeg føler mig sundere, det hjælper mig med at tabe i vægt, mens jeg stadig fokuserer på det, der er vigtigst for mig. Tak Nutres!*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

136 ud af 337 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?

Steven T. tabte 17,5 kg på bare 6 uger!*

Jeg vejede så meget, at jeg var flov over at gå i motionscenteret. Det betød, der ikke var nogen måde at arbejde vægten af på. Jeg sad fast, for selvbevidst til at gå i motionscenteret – men stadig overvægtig! Nutres hjalp mig, det gav mig det boost, jeg havde brug for -  for at tabe i vægt. Nu går jeg i motionscenteret 3 gange om ugen, ikke fordi jeg er nødt til det mere, men fordi jeg elsker det !*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

111 ud af 300 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?

Rosemary C. tabte 11,5 kg på 1 måned!*

Jeg vejede så meget, at jeg var flov over at gå i motionscenteret. Det betød, der ikke var nogen måde at arbejde vægten af på. Jeg sad fast, for selvbevidst til at gå i motionscenteret – men stadig overvægtig! Nutres hjalp mig, det gav mig det boost, jeg havde brug for -  for at tabe i vægt. Nu går jeg i motionscenteret 3 gange om ugen, ikke fordi jeg er nødt til det mere, men fordi jeg elsker det !*

Hjælp andre kunder med at finde de mest brugbare anmeldelser

279 ud af 678 personer fandt denne evaluering brugbar

Var denne anmeldelse brugbar?