Produkt Information:

Hvad er Nutres?

Nutres er et revolutionerende vægttabsprodukt, der består af 9, alle helt naturlige ingredienser, som hver især er blevet videnskabeligt testet til at hjælpe dig med at tabe i vægt.

Hvordan virker Nutres?

Hvis du vil vide mere om, hvordan Nutres virker; klik her.

Er Nutres egnet til alle typer mennesker?

Modsat andre slankepiller, som er designet til specielle grupper (f.eks. overvægtige teenagere eller mænd, der dyrker bodybuilding) er Nutres effektiv for alle typer af mennesker i alle aldre og fra alle baggrunde. For at se Nutress resultater; klik her..

Hvor mange kapsler skal jeg tage hver dag?

Tag 2, lette at sluge, Nutres kapsler om dagen, en om morgenen og en om aftenen. Du kan tage dem sammen med eller uden et måltid.

Hvilke risici og restriktioner er forbundet med Nutres?

Generelt er Nutres sikkert at bruge, da alle ingredienser er 100% naturlige og findes i forskellige fødevarer, vi spiser. Følg vores retningslinjer nedenfor:

  • At tage Nutres mens du er på medicin eller antibiotika: Ingen interaktion mellem komponenterne i formlen og medicin er blevet rapporteret til dato. Men hvis du har nogen kendt overfølsomhed over for indholdsstofferne i Nutres, anbefaler vi, at du konsultere din læge, før du tager dette eller noget andet kosttilskud.
  • At tage Nutres imens du er gravid: Siden Nutres er lavet af ingredienser, der findes i fødevarer, vi spiser,  og ikke indeholder nogen kemikalier, så er der ingen forudset risiko ved at tage Nutres, mens du er gravid. Men selv om det er en sjældenhed, så anbefaler vi, at du konsultere din læge før du tager dette eller noget andet  kosttilskud, hvis du har nogen form for følsomhed over for indholdsstofferne i Nutres.
  • Nutres til diabetikere: Nutres er sikkert for diabetikere og indeholder ingredienser (ginseng), som har vist sig at hjælpe med at reducere blodsukkeret og hjælpe med at understøtte et normalt blodsukkerniveau. (Læs mere om dette i afsnittet om ingredienser)
  • Mulige Allergiske Reaktioner: Som med mange spiselige produkter, kan et lille antal mennesker opleve allergiske reaktioner over for visse urter. Hvis du er en af ​​de meget sjældne mennesker, der er sensitiv overfor nogen af ​​de 9 ingredienser i Nutres, så er du nødt til at konsultere din læge, før du tager Nutres.
  • Dosering: Tag kun som anvist. Du må ikke tage mere end den anbefalede dosis på 2 kapsler per dag.

Hvor bliver  Nutres fremstillet?

Nutres bliver fremstillet indenfor EU på en certificeret fabrik.

Er Nutres Vanedannende?

Nej.

Betaling og Levering:

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?

Vi accepterer Visa og  Master Card, både debet- og kreditkort.

Hvordan kan jeg bestille?

Du skal blot følge fremgangsmåden ved kassen.

Klik her for at bestille online.

Leverer I til alle lande i verden?

Ja, vi sender til alle lande i verden.

Tilbyder I gratis levering?

Ja, for alle ordrer med 2 eller flere flasker er levering 100% gratis til alle destinationer i verden.

Er emballagen diskret ?

Ja. Din ordre bliver leveret i en almindelig pakke, med vores navn, Nathans Naturlige, og dit navn og adresse.

Websikkerhed og fortrolige oplysninger

Er jeres  websted sikkert?

Ja, selvfølgelig. Bestilling på vores hjemmeside er sikkert og 100% garanteret. Vi bruger branchens standard SECURE SOCKET LAYER check-out system, der er nødvendig for at gøre shopping online helt sikkert. Din ordre oplysninger bliver leveret direkte til os via en sikker krypteret proces.

Hvilke informationer indsamler I?

Vi indsamler kun de nødvendige oplysninger for at behandle din ordre, såsom dit navn, adresse, telefonnummer og kreditkortnummer.

Hvad er jeres fortrolighedspolitik?

Klik venligst her for at se vores fortrolighedspolitik.