Nutres anbefales af læger!

Af Dr. Mark Weis:

Håndtering af patienter, der er overvægtige, er et fælles anliggende for praktiserende læger. At være overvægtig får ikke kun patienter til at lide af træthed, lavt selvværd og depression, det er også en væsentlig risikofaktor for udvikling af diabetes, hjerteanfald, slagtilfælde og mange andre bekymrende medicinske tilstande. Det er på grund af dette, at jeg er glad for at have et produkt som Nutres som jeg kan anbefale som en behandling for mine patienter, der lider af overvægt og vægt-relaterede sygdomme.

Som en travl praktiserende læge er jeg involveret i behandlingen af ​​mange patienter, der har svært ved at styre deres vægt. Jeg finder mange aspekter omkring Nutres beroligende: (1) Derimod er udviklingen og lanceringen af Nutres først sket efter afslutningen af ​​en utrolig stor mængde af forskning og udvikling for at bidrage til at sikre dets sikkerhed og effektivitet. (2) Brugerne behøver kun at tage den to gange om dagen. Dette har vist sig, som med al medicin, at hjælpe med at forbedre sandsynligheden for, at en person vil tage det anviste og får dermed sit fulde udbytte.

Jeg er glad for at kunne forbindes med Nutres og opfordrer dig til at prøve dette vigtige fremskridt i behandlingen af ​​vægtproblemer.

Sundhed og ErnæringDr. Mark Weis